7882875643.8dd5717.317b0090001c47c49529d86158f03635

Askeladen til søs

Hvert år samler mine søde svigerforældre hele familien i deres hyggelige sommerhus i Sæby. Og som sædvanligt skal båden Askeladen en tur på havet.

I år svigtede det danske sommervejr, men da solen kiggede frem blev båden hurtigt sat i vandet inden uvejret over Frederikshavn kom til Sæby.

Der var god tid til både at spise masser af danske jordbær og hygge med vores søde niecer Signe og Astrid og krudtuglen Christian.

Mine svigerforældre samt min svigerinde og hendes mand har bryllupsdag lige før Joachim og mig, så det bliver fejret med en stor fælles bryllupsdagsmiddag den sidste lørdag i juli. Vi starter altid begivenhed med et glas bobler på terrassen. Denne tradition er noget særligt for mig, da jeg mødte min svigerfamilie for første gang netop i sommerhuset i Sæby for 5 år siden, hvor mine svigerforældre fejrede 40 års rubinbryllup.

I anledningen af dette års safirbryllup (45 år), havde min svigermor Elisabeth fundet hendes safirblå Parisermodel med matchende hat frem.

Min svigerinde Louise og hendes mand fejrede papirbryllup (2 år), mens Joachim og jeg fejrede læderbryllup (3 år). Se flere billeder fra vores 3 års bryllupsdag her. Bryllupsnavnene stammer fra Holland og Nordtyskland og selvom det er fjollet, så er det egentlig ret fint at koble de forskellige bryllupsdage på noget, vi kan huske. Det skøreste må (ud over læderbryllup) være kniplingbryllup (13 år). Eller sukkerbryllup (6 år).

 

Comments (9):

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.