7882875643.8dd5717.317b0090001c47c49529d86158f03635

Mallorca

Efter en intens og spændende roadtrip i Italiens vinregioner Piemonte og Toscana fløj vi i sommerferien 2015 til Palma de Mallorca, hvor vi indlogerede os på et lækkert Hotel OD Port Portals, daværende medlem af Design Hotels.

Vi boede 6 nætter på hotellet og brugte det meste af tiden på at solbade, læse bøger, drikke god spansk vin og spise lækker hotelmad. Fordelen ved at bo på et designhotel er, at der ud over mega god service altid er adgang til en ekstraordinær hotelrestaurant og at der er gode vine. Det lyder lidt snobbet, men én af bivirkningerne ved at være i 30’erne uden børn er, for vores vedkommende, en overdrevet trang til luksus, lækkerhed og selvforkælelse. Ret egoistisk. Vi ved det, men vi er vilde med det.

Hotellet lå lige ned til stranden, så vi fik gået et par aftenture i aftensolen.

Cykeludflugt til skjulte badestrande.

Palma de Mallorca

Efter et besøg på museet for moderne kunst Es Baluard, hvor der også blev tid til cava, fandt vi først en hyggelig café Grand Café Cappuccino og derefter en lækker restaurant La Bodeguilla anbefalet i Michelin guiden.

Min rødvinselskende mand godkendte hurtigt vinen, der passede perfekt til vores små lækre retter.

Hvis vi skal besøge Mallorca igen, vil vi helt sikkert leje en bil og opleve en større del øen. Men efter en intens italiensk roadtrip passede det så fint med afslapning på et luksushotel og små udflugter.

Comments (9):

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.